PROIZVODNJA

Stvaramo unikatan namještaj po mjeri koji će vam pomoći da se izdvojite i ostavite trajan dojam na sve svoje klijente ili goste.

Svaki naš komad nacrtan je i renderiran prije proizvodnje, dajući im potrebno vrijeme da se usavrše prije proizvodnje. Blisko surađujemo sa svim našim klijentima, uzimajući njihove originalne koncepte za ugostiteljski namještaj po mjeri i surađujući s njima kako bismo te koncepte pretvorili u stvarnost.

Upoznajte naše proizvode

Svaki naš projekt je u potpunosti jedinstven, a dizajn namještaja po mjeri prilagođen je potrebama svakog našeg klijenta. Kliknite na sliku svakog od njih kako biste saznali više o tom projektu.

Crne Din kuhinje

Predstavljamo Vam dio projekta, crnu kuhinju mat površine, koju smo prilagodili željama i potrebama našeg klijenta.

Crna boja oduvijek je bila dokaz glamura, luksuza i besprijekornosti, što ni u uređenju interijera nije iznimka.

Kuhinju čini funkcionalnijom, šank, koji stvara novi dojam prostora, koji postaje suvremen.

Crna se u ovom projektu pokazala kao odličan izbor.

Bijele Din kuhinje

Predstavljamo Vam Din projekt , bijelu kuhinju od medijapana.

Medijapan je srednje gusti vlaknasti materijal koji se dobiva prešanjem sitnih drvenih čestica s vezivom pod visokim temperaturama i vrlo je pogodan za daljnju obradu i rezanje.

Ne savija se i vrlo se lijepo obrađuje. Nema zrnatu strukturu kao iverica i zato se lakše obrađuje te se od njega mogu napraviti najsloženiji i neobični oblici.

Površina ploče se obrađuje višeslojnim lakiranjem pa je samim time materijal vrlo otporan na vlagu, toplinu, svjetlost i masnoću.

Vrlo je kvalitetan, čvrst i otporan na vlagu te nudi veliki izbor boja
Ima glatku, neporoznu strukturu tako da ne upija prljavštinu i lako se održava.

LED rasvjeta za elemente i ladice poslužila je kao dekorativni element u ovoj kuhinji

Kupaonski namještaj

Tradicionalno se vjeruje da tamne boje nisu prikladne za dizajn velike većine prostorija, pogotovo kupaonice.

Unatoč tome, dizajneri također uspijevaju razbiti to uvjerenje, pokazujući zaista nevjerojatne rezultate svog rada, prikazujemo Vam naš projekt tamnih boja u kupaonici u kombinaciji s drvenim namještajem.

U kupaonici drvo teži toploj i prirodnoj atmosferi i može se kombinirati s nekoliko klasičnih ili modernih materijala, @din_interijeri obrađuju drvo kako bi drveni namještaj izdržao dugogodišnje izlaganje parom u Vašoj kupaonici.

Ladice u kupaonskim elementima pružaju dovoljno prostora za odlaganje za sve što trebate pri ruci kraj kupaonskog umivaonika.

Zidne obloge

Drvo je idealno za sve vrste interijera i savršeno se snalazi i u minimalističkim i modernim prostorima, razlika je jedino u dizajnu koji se prilagođava stilu klijenta.

Novi trendi element od ovoga materijala su drvene letvice, koje imaju praktičnu i estetsku ulogu u prostoru i mogu pomoći u stvaranju dojma topline. @din_interijeri Vam predstavljaju ideju kako drvene letve na prednjoj fronti ugradbenog ormara mozemo u modernom i minimalističkom stilu prilagoditi vanjskom obliku prostorije, a njihova unutrašnjost zadovoljit će najveće kućne perfekcioniste!

Mogu biti različite dužine, debljine, duljine te se nalaziti kao samostalan element u prostoru (pregrada) ili pak pričvršćeni na zid ili fronte namještaja u bilo kojoj prostoriji doma.

Vinoteka

Namještaj u vinoteci je rađen po mjeri.

Drvene police za vino napravljene su tako da se stope s interijerom i točno po mjeri ulaze u niše između arkada čime se dobila maksimalna iskorištenost prostora.
U vinoteci se posebno ističe velika polica za butelje koja je također rađena po mjeri te dizajnirana tako da prati liniju zidova.
U prostoru se najviše ističu drveni detalji, posebno okvir na ulazu izrađen od kvalitetnog masivnog drveta.

Drvene škure

Predstavljamo vam drvene #din škure. Škure predstavljaju dodatak prozoru koji daju poseban izgled prozoru, ali i čitavom objektu kojeg krase.

Proizvod koji je često zastupljen u morskim predjelima, poznat i pod nazivom dalmatinska škura u #din izdanju u sklopu prekrasnog imanja i luksuznog hotela @sancanzian u Istri.

Škure predstavljaju tradicionalni dodatak prozoru te osim što omogućuju potpunu zaštitu od svjetla i topline, daju privatnost i tradicionalnu notu Vašem prostoru.

Drvo svojim statičkim i estetskim svojstvima osigurava ugodnu i prirodnu atmosferu doma, te se još jednom pokazuje kao najbolji izbor.

Drveni uredski stolovi

Drveni stolovi svakom će prostoru dati određenu težinu, pogotovo ako su izrađeni od predivnog, punog drva jer su sami po sebi dojmljiv komad namještaja.

Kod odabira stola iznimno je važno odabrati primjerak pravih proporcija jer kada je riječ o ovakvim komadima lako je pogriješiti i precijeniti koliko prostora zapravo imamo na raspolaganju i kakve su nam realne potrebe.
Predstavljamo vam DIN drveni stol koji se savršeno uklopio u uređenje hotela.