Materijali

Kako bi ispunili svaku Vašu želju, i prirodu doveli u Vaš dom koristimo široku paletu materijala, od iverice, preko mediapana pa sve do akrila, isključivo s visokim sjajem u svim bojama, uz ugrađivanje svih vrsta okova, u kombinaciji s novim i modernim strojevima, stvaraju vrhunski proizvod, isključivo po Vašoj želji i mjeri.

Pripremu navedenog, odnosno kompjutorski nacrt proizvoda, prema tlocrtu Vašeg željenog prostora dostavljamo u dogovorenom roku.

Fenix pločasti materijali

Visokokvalitetni Fenix pločasti materijali

Fenix je nastao upotrebom nanotehnologije koja dovela do razvitka materijala karakterizirana kao nova generacija akrilne smole. Karakteristike Fenix ploča su ekstremno mat površine sa malom refleksijom svjetlosti, ne ostavljaju ostiske prstiju, a na dodir su jako mekane i taktilnog osjećaja. Razvojem ove nanotethologije dovelo je do toga da se ispravljaju površinske mikroogrebotie.

CORIAN MATERIJALI

Din interijeri u svojoj ponudi imaju još jedan visokokvalitetan materijal, a to su Corian ploče.

Jedna od prepoznatljivijih karakteristika Corian ploča očituje su u lakoćo obrade materijala što ju čini pogodnom za izradu neobičnih oblika namještaja. Način oblikovanja Corian ploča isti je onom u obradi drveta, a nudi se u različitim bojama i oblicima.
Corian ploče sastoje se od prirodnih minerala, čistih akrilnih polimera i netoksičnih pigmenata, a karakteriziraju ih trajnost i otpornost na udarce i ogrebotine, spojevi su neprimjetni tako da čine kompletnu cjelinu koja stvara dojam monolitne plohe.